Schimba Limba

English versionVersion Francaise Versiunea Romana

07 octombrie 2008

Noi versiuni de Craciun pentru DS si Xbox

Va fi un Craciun ocupat pentru fanii tehnologiei moderne si pentru gameri, atat Nintendo, cat si Microsoft anuntand noi versiuni pentru popularele lor console – DS si Xbox.
Producatorul japonez de console si jocuri video Nintendo a anuntat planurile sale oficiale de a lansa o noua consola portabila DS, cu camera integrata si player audio.
Noua varianta va sosi pe piata pana la finalul anului, compania producatoare sperand ca, in acest fel, gadgetul se va transforma intr-un rival pentru Apple iPod si Sony PSP.
Pretul noii console, care va fi dotata si cu un modul wireless, va fi sub 189 de dolari in Japonia.In ultimii ani, compania Nintendo a fost definita de Wii si DS, cele mai populare produse ale sale, care i-au permis creatorului lui Mario sa creasca de trei ori in ultimii trei ani.
La nivel global, DS se vinde mult mai bine decat faimosul PlayStation Portable al lui Sony, dar in Japonia lucrurile stau invers, conform revistei de jocuri Enterbrain.Oricum, se pare ca va fi un Craciun ocupat pentru fanii tehnologiei moderne si pentru gameri, avand in vedere faptul ca si Microsoft a confirmat lansarea, in luna noiembrie, a unui nou meniu pentru Xbox 360.
"The New Xbox Experience" a fost prezentat pentru prima data la E3 din luna iulie, prezentand o interfata placuta, avatare pentru mii de utilizatori si un mod party online pentru jocurile preferate ale utilizatorilor.
De asemenea, vor fi lansate filmul Netfix si abilitatea de a instala jocuri pe hard drive.

Niciun comentariu: