Schimba Limba

English versionVersion Francaise Versiunea Romana

20 martie 2009

Ne-am rugat "Doamne, ajuta-i !", si Dumnezeu i-a ajutat !

Multumim tuturor !
Rugaciunile noastre a tuturor celor care am incercat sa dam o mina de ajutor celor in suferinta si durerea pricinuite de pierderea fulgeratoare si nedreapta a unei tinere mamici si sotii s-au indeplinit si s-au adunat banii necesari repatrierii corpului neinsufletit pentru a fi inhumat in tarina natala, dupa cum ii fusese ultima dorinta.
MULTUMIM din suflet si sa va dea Domnul Dumnezeu multa sanatate si sa va fereasca intotdeauna de dureri si de evenimente dureroase neasteptate.
Dumnezeu sa va ajute pe toti !
_________________________________________________
Dragi prieteni, dragi romani, oameni buni,

Cu inima stransa de durere va scriu despre o romanca de numai 30 de ani , SANDA RUPA , a murit in urma unui stop cardiac in data de 13 martie ac si comunitatea romaneasca face eforturi disperate ca sa ajute familia sa o poata duce in tara sa o ingroape .
D-na Sanda Rupa [din Sibiu] era casatorita cu Sorin [din Bucuresti], s-au cunoscut aici in Canada, de 6 ani , au impreuna 3 copilasi, 2 baieti si o fetita , de 9 luni, 3 ani si 4 ani jumate.
Ea lucra prin casa si la un moment dat i s-a facut rau si a spus sotului sau sa cheme ambulanta.. dar a fost prea tarziu pt ca a murit imediat [la autopsie s-a aflat ca avusese un cheag de sange la genunchi si din cauza efortului acesta s-a deplasat la inima provocand stopul cardiac].
Sotul ei se afla intr-un soc emotional si din aceasta cauza sunt multi romani de bine care se ocupa de copilasi in aceste zile... familia nu avea nici un fel de asigurari, se fac eforturi ca sa o duca in Ro cu 10700$ cu o firma aeriana greceasca, ea va fi expusa numai o zi la un salon funerar dupa care va pleca in tara cu sotul ei [pana in prezent s-au strans doar 6000 de dolari].
De copilasi de ocupa niste doamne de suflet [benevol pentru ca nu sunt bani ca sa plateasca baby sitter], primesc mancare si pampers, de la amici si vecini.... Orice ajutor e bine venit , au nevoie de orice puteti da .

Am aflat de acest caz de la d-na Cristina Abrudan, o doamna cu inima mare, si ea mama a trei copii, saritoare si prezenta mereu atunci cand este nevoie de dansa. Am aflat ca domnul preot Vasiliu a anuntat la biserica domniei sale ca va face slujbe 4 saptamani si se va ruga pt toti donatorii aflati pe lista. Celelalte Biserici Ortodoxe Romane din Montréal, Laval si Longueuil depun si ele eforturi considerabile pentru a ajuta o familie in grele cumpene.
Va rugam din suflet sa dati fiecare cat puteti pt a ajuta aceasta familie.

Trimiteti un cec pe adresa:

CRISTINA ABRUDAN,

3888 RUE DU SENATEUR,

LAVAL, QC, H7E5N4,

tel 514-9698446

e-mail-ul este angfr234@yahoo.ca
(si sa scrieti pe cec jos: '' dons pour les funerailles de Sanda Rupa'').
Totodata va rog din suflet daca puteti sa donati scutece [toti 3 copilasii au scutece inca], lapte praf [bebele mic de 9 luni inca era alaptat de mamica lui si acum a fost trecut pe lapte praf], hainute, jucarii, bani, ce puteti dvs este bine venit..

Va rugam din inima sa nu ramanesti insensibili
Puteti sa donati chiar si mancare
Va doresc tot binele din lume si va multumesc ca existati, caci fara voi ne-am simti mai singuri si mai saraci in situatiile limita ale vietii...

Si nu uitati ca la toti ne vine randul.. nimeni nu este scutit...
Cu o moarte toti suntem datori.... insa ne simtim mai bine cand stim ca celor din jurul nostru le pasa.
Tatal copiilor orfani este socat de ceea ce i s-a intimplat si si disperat in acelasi timp la gindul ca a ramas singur...... Spune ca e tare greu cu copiii dimineata cind trebuie sa-i imbrace pentru gradinita si seara cind trebuie sa-i aduca in casa goala in care mamica lor nu mai este, de aceea prefera sa-i duca numai seara la somn.

Ma gindesc mereu la ei ..... la viata plina de stress pe care o avem ..... si clipele ce trebuie sa le pretuim alaturi de cei dragi.....

S-au trimis deja mici ajutoare la adresa sus mentionata. Sint convins ca si voi veti face un mic gest pentru acesti copilasi - sa stiti ca si 10 dolari conteaza...
Va imbratisez cu drag pe toti.
Doamne ajuta-ne noi toti si ne ghideaza-n viata!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe tinara mama a celor trei ingerasi acum orfani de mamica lor !
Trebuie sa facem un mic efort si sa ajutam aceasta familie.
Va rog sa dati mesajul mai departe si sa ajutati o familie incercata de o mare tragedie...
(Mesaj primit de la D-na Ioana Hutanu)

Niciun comentariu: